Fondatorii
comunității Legallica
Dacă vrei să afli câte ceva despre primii membri Legallica, ai ocazia să îi cunoști virtual în cele ce urmează sau personal, aderând la comunitate:
Cezar Pintilie
Head of Growth & Operations
Cezar e avocat în Baroul Iași și prieten de nădejde al studenților de la Drept.
„Autor moral” al ideii de Legallica, a pus bazele acestei inițiative din dorința de a oferi studenților oportunitățile pe care și le-ar fi dorit în propria sa studenție, dar și din pasiunea pentru a lucra cu aceștia și pentru a le evidenția și optimiza potențialul. Scopul său este de a se dedica dezvoltării acestui concept până când acesta va căpăta un ecou vizibil în societate.
Citește mai mult
Bianca Lucaci
Head of Connections & Partnerships
Cu dorința de a ajuta alți studenți, dar și de a înțelege ea însăși mai bine cum funcționează dreptul, Bianca, studentă în anul II, s-a alăturat acestui proiect pentru a contribui la evoluția vieții studențești, dar și pentru a face parte dintr-o comunitate de viitori juriști care doresc să ajute la îmbunătățirea unui întreg sistem.
Citește mai mult
Andreea Ariton
Head of Members & Staff
Andreea, studentă în anul II la Drept, a văzut în Legallica provocarea ce va dezvălui o versiune mai bună, atât a ei, cât și a celorlalți studenți. Fiind o persoană caracterizată de perseverență, acest proiect îi conferă șansa de a demonstra că prin muncă, oamenii sunt creatorii propriului destin.
Citește mai mult
Teodora Stângaciu
Head of Identity & Creative
Teodora e persoana care crede că puterea e în oameni. Obișnuiește să își folosească gândirea analitică pentru a observa detaliile care fac diferența. Crede că Legallica este comunitatea care va avea un impact real în viața academică a juriștilor și e nerăbdătoare să vadă schimbarea pe care o va produce aceasta viitoarelor generații de juriști.
Citește mai mult
Loredana Bălan
Founding Member
Loredana consideră că Legallica reprezintă oportunitatea schimbării vieții academice a fiecărui viitor jurist. Fiind o persoană foarte ambițioasă și muncitoare, aspiră la îndeplinirea obiectivelor acestei comunități și dorește să contribuie la perfecționarea sistemului formativ al studenților.
Citește mai mult
Diana Tîrpescu
Founding Member
Diana, studentă în anul IV, s-a implicat în proiectul Legallica întrucât îl consideră oportunitatea perfectă pentru îmbunătățirea majoră a calității învățământului universitar și pentru a aduce o schimbare semnificativă în viețile studenților. Fire puternică și ambițioasă, este gata să lupte alături de colegii ei până când proiectul va depăși așteptările inițiale.
Citește mai mult
Alexandra Rogoz
Founding Member
Alexandra este studentă la Facultatea de Drept, în anul II. Fire pragmatică, ea a vizualizat, încă de când s-a schițat ideea demarării proiectului Legallica, un ajutor real atât pentru studenții de acum, cât și pentru cei de peste ani, ajutor ce urmează să se materializeze atât pe plan cultural, cât și pe plan social.
Citește mai mult
Departamente
Legallica își desfășoară activitatea în mod organizat, fiind structurată în 5 departamente principale:
Budget & Finance (BF)
Este departamentul Asociației care se ocupă de strângerea de fonduri (donații, sponsorizări etc.) și cu angajarea de resurse (gratuități sau reduceri la servicii prestate), dar și de gestionarea sumelor de bani din patrimoniul Asociației, sub aspectul destinațiilor alocării acestora.
Members & Staff (MS)
Este aripa care se ocupă de recrutarea noilor membri, are grijă de integrarea acestora în Legallica, gestionează incidentele legate de membrii Asociației (transferuri, abateri disciplinare, cereri etc.) și ține evidența a tot ceea ce ține de latura umană a Asociației.
Growth & Operations (GO)
Este departamentul care conturează și coordonează proiectele concrete în care Legallica urmează să își investească energia, timpul și banii și care implementează și operaționalizează aceste proiecte, transformând ideile și ipotezele în realități practice.
Identity & Creative (IC)
Aici se nasc ideile bune, se creează identitatea vizuală și virtuală a Asociației și se găsesc modalitățile creative de a ne promova, în mod public, ideile și planurile pentru cei interesați de activitatea noastră și pentru publicul larg, în vederea creării vizibilității.
Connections & Partnerships (CP)
Este departamentul responsabil cu încheierea și menținerea unor relații solide cu parteneri, donatori, sponsori ai Asociației și cu orice persoane sau entități juridice dornice de a susține Legallica, desfășurând toate acele activități ce țin de networking și PR.
Vrei să
ajuți?
Vrem să schimbăm lumea, puțin câte puțin, începând cu viața studentului la Drept. Dacă îți dorești să te implici în mod activ în această misiune, fii unul dintre noi sau oferă-ne sprijinul tău!
Ultimele noutăți
Ajutăm comunitățile studențești din Iași
Îmbunătățim viața studențească
Te ajutăm să treci peste obstacole