Redirecționare 3.5%
Este o modalitate prin care ne poți ajuta care nu costă și nu afectează cu nimic, din niciun punct de vedere, nefiind o donație privată sau o sponsorizare. Dacă nu redirecționezi, banii rămân statului, făcând parte din impozitul pe care îl datorezi bugetului de stat oricum.

E dreptul tău să decizi cum sunt redirecționați acei 3,5%, respectiv 20% din impozit!
Cum funcționează?
Orice entitate care obține venituri în România are dreptul de a redirecționa 3,5% (persoane fizice) sau 20% (persoane juridice) din impozitul pe venit datorat anual unui ONG, la alegerea sa. Află mai jos cum procedezi:
Completezi
formularul
Descarcă Formularul 230 dând click aici și completezi, dacă ai obținut orice fel de venituri în anul precedent.
Ne trimiti
formularul
Ne poți trimite formularul semnat prin poștă, îl poți depune chiar personal la sediul ANAF din raza domiciliului tău sau, cel mai simplu, îl poți scana și apoi trimite pe adresa noastră de e-mail (contact@legallica.ro).
* Dacă vrei să depunem noi formularul pentru tine, va trebui să completezi o împuternicire pe care ți-o trimitem noi, împreună cu buletinul tău scanat, caz în care te rugăm să iei legătura cu noi pe orice cale.
Nu trebuie să specifici suma (va fi calculată de organele fiscale) și nu trebuie atașate acte suplimentare, iar datele Asociației Legallica sunt deja completate.
Dacă ai nevoie de ajutor sau ai întrebări referitoare la redirecționare sau la susținerea Asociației Legallica în general, o poți contacta oricând pe colega noastră, Loredana, la adresa de e-mail loredana.balan@legallica.ro sau telefonic, la numărul 0741512777.
Ce se întâmplă cu
sumele strânse?
Dacă vrei să afli câte ceva despre primii membri Legallica, ai ocazia să îi cunoști virtual în cele ce urmează sau personal, aderând la comunitate:
Dezvoltare
Lucrăm neîncetat la progresul studenților de la Drept, bombardându-i cu provocări elitiste;
Comunitate
Creăm noi moduri de coeziune a acestora, încurajând și generând nașterea ideilor inovatoare;
Digitalizare
Identificăm soluții IT pentru a veni în ajutorul studenților, digitalizând partea din activitatea acestora care ar fi mai eficientă în această modalitate;
Progres
Găsim modalități inovative de a ne folosi de tehnologie pentru a depăși dificultățile din sfera Dreptului.
Practică
Pregătim juriști mai buni pentru sistemul judiciar, investind în latura practică și concretă a Dreptului și facilitând o integrare mai eficientă a studenților în lumea justiției.
De reținut
1.
Formularele de pe acest site sunt precompletate cu datele de identificare ale Asociației Legallica;

2.
Toate operațiunile prezentate mai sus pot fi efectuate exclusiv online - dacă ai nevoie de ajutor, o poți contacta oricând pe colega noastră, Loredana, la adresa de e-mail loredana.balan@legallica.ro sau telefonic, la numărul 0741512777.

3.
Formularul 230 poate fi completat între 1 ianuarie și 25 mai inclusiv;

4.
Organele fiscale de care depinzi sunt cele din raza domiciliului (dacă vrei să afli de care administrație financiară depinzi, poți să verifici aici);

5.
Te rugăm să completezi formularele cu majuscule, iar scrisul să fie clar și citeț, pentru a nu exista probleme de lizibilitate din perspectiva organelor fiscale;

6.
Dacă obții venituri din activități independente (PFA, avocat, notar, executor etc.) impuse pe bază de norme de venit, trebuie să completezi formularul 230 și Declarația Unică; redirecționarea nu se mai face doar pe baza Declarației Unice, ca în anii anteriori;

7.
Ne poți redirecționa cei 3,5% din impozitul pe venit și la adresa www.redirectioneaza.ro;