Sponsorizare
Sponsorizarea este contractul prin care o firmă poate susține un ONG pentru desfășurarea activității sale fără scop lucrativ și este reglementată de Legea nr. 32/1994.
Cum funcționează?
Dacă ești firmă și vrei să susții Legallica, îți explicăm ce ai de făcut:
1.
Trebuie să calculezi suma aferentă procentului de 20% din impozitul pe venit/profit în limita a 0.5% din cifra ta de afaceri (sau să ne pui în legătură cu persoana responsabilă de contabilitatea firmei).

2.
Descarci contractul de sponsorizare a Asociației Legallica dând click aici.

3.
Completezi contractul descărcat cu datele firmei tale și cu suma de sponsorizare, îl semnezi și îl trimiți în format word (*.doc sau *.docx) la adresa noastră de e-mail (contact@legallica.ro), iar noi îți trimitem un exemplar original, semnat și ștampilat de către noi, la adresa pe care ne-o indici în contract sau în e-mail.

4.
Efectuezi transferul sumei de sponsorizare online sau prin virament bancar.

Dacă ai nevoie de ajutor sau ai întrebări referitoare la redirecționare sau la susținerea Asociației Legallica în general, o poți contacta oricând pe colega noastră, Loredana, la adresa de e-mail loredana.balan@legallica.ro sau telefonic, la numărul 0741512777.
Ce se întâmplă cu
sumele strânse?
Dacă vrei să afli câte ceva despre primii membri Legallica, ai ocazia să îi cunoști virtual în cele ce urmează sau personal, aderând la comunitate:
Dezvoltare
Lucrăm neîncetat la progresul studenților de la Drept, bombardându-i cu provocări elitiste;
Comunitate
Creăm noi moduri de coeziune a acestora, încurajând și generând nașterea ideilor inovatoare;
Digitalizare
Identificăm soluții IT pentru a veni în ajutorul studenților, digitalizând partea din activitatea acestora care ar fi mai eficientă în această modalitate;
Progres
Găsim modalități inovative de a ne folosi de tehnologie pentru a depăși dificultățile din sfera Dreptului.
Practică
Pregătim juriști mai buni pentru sistemul judiciar, investind în latura practică și concretă a Dreptului și facilitând o integrare mai eficientă a studenților în lumea justiției.
De reținut
1.
Formularele de pe acest site sunt precompletate cu datele de identificare ale Asociației Legallica;

2.
Toate operațiunile prezentate mai sus pot fi efectuate exclusiv online - dacă ai nevoie de ajutor, o poți contacta oricând pe colega noastră, Loredana, la adresa de e-mail loredana.balan@legallica.ro sau telefonic, la numărul 0741512777.

3.
Formularul 230 poate fi completat între 1 ianuarie și 25 mai inclusiv;

4.
Organele fiscale de care depinzi sunt cele din raza domiciliului (dacă vrei să afli de care administrație financiară depinzi, poți să verifici aici);

5.
Te rugăm să completezi formularele cu majuscule, iar scrisul să fie clar și citeț, pentru a nu exista probleme de lizibilitate din perspectiva organelor fiscale;

6.
Dacă obții venituri din activități independente (PFA, avocat, notar, executor etc.) impuse pe bază de norme de venit, trebuie să completezi formularul 230 și Declarația Unică; redirecționarea nu se mai face doar pe baza Declarației Unice, ca în anii anteriori;

7.
Ne poți redirecționa cei 3,5% din impozitul pe venit și la adresa www.redirectioneaza.ro;